Dentiq Dental
Din tandläkare i Sundbyberg

Vi kan tänder.

Dentiq är en modern tandvårdsklinik centralt belägen i Sundbyberg. Genom ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov i kombination med en inbjudande miljö skapar vi leenden för livet. Med den senaste teknologin och utbildningen håller vi oss i framkant, inte bara inom estetisk, utan även inom allmän tandvård. 

Vi är Dentiq, och vi kan tänder.

Philip Bemerre​

Legitimerad tandläkare och klinikchef

Philip tog sin tandläkarexamen 2012 och har varit verksam som tandläkare i privat tandvård. Förutom allmän tandvård har han speciellt inriktat och fördjupat sig på estetisk tandvård och protetik (kronor, broar och implantat), endodonti (rotbehandlingar) samt implantat kirurgi.

Philip är certifierad att utföra kosmetisk tandreglering med de nyare metoderna Inman Aligner och Invisalign. Philip är mycket uppskattad av patienterna för sitt smidiga och smärtfria omhändertagande.

Roy tog sin tandläkarexamen i Spanien 2017 och har sedan dess varit verksam som tandläkare på Folktandvården innan han 2020 joinade teamet på Dentiq.
Utöver allmän tandvård har Roy ett stort intresse för implantat och allmän kirurgi. Roy har dessutom gått flera kurser för att utöka sin kompetens.

Roys mål är att alltid prioritera patientens behov och förtroende. Med Roy kan ni kommunicera på Svenska, Engelska, Spanska samt Arabiska.

Roy Barsoum

Legitimerad tandläkare

Noel Abdayem

Legitimerad tandläkare och VD

Noel är inte bara tandläkare utan även entreprenör och grundare av det framgångsrika varumärket The Humble Co. Noel har en internationell utbildning och enorm passion för kvalitativ- och estetisk tandvård. Han är även certifierad för botox- och fillers behandlingar.

Under studentiden utförde Noel sin praktik med en av världens främsta tandläkare, Dr. Christian Coachman. Detta ledde inte bara till en utmärkt utbildning utan gav även nätverk till världens ledande tandläkare och tandtekniker.

Noels huvudansvar ligger som VD för Dentiq. Under ett par dagar per månad praktiserar han även och tar emot patienter.

Med en tandsköterskeexamen från 1981 bidrar Anne med en enorm erfarenhet. Anne är fokuserad på att alltid ha patienten i centrum, och har en bred erdarenhet av att arbete med tandvårdsrädda patienter. Anne har tidigare arbetat både privat och hos Folktandvården på medicinsk tandvård samt olika specialistkliniker.

Anne Renlund

Tandsköterska

Amir Pirhayati

Legitimerad tandläkare

Med ett genuint intresse för den kosmetiska delen av tandvården, strävar Amir alltid efter att förbättra sig själv och sitt arbete. Alla patientfall behandlas med samma passion för ett fantastiskt slutresultat. Han utmärker sig för att göra din behandling mer som en trevlig resa med skratt.

Amirs tandläkarkarriär efter examen präglas av hittills ca 45 kurser inom tandvården. Han behärskar bl.a. minimal invasiv tandvård och har utbildat sig hos några av världens främsta inom kosmetisk och digital tandvård.

Maziar har sin bakgrund som utbildad tandläkare vid Göteborgs Universitet. Med en bred och ständigt pågående utbildningsbakgrund både från Svenska och utländska institutioner har Maziar en särskild bred kännedom om hela processen från att möta patienten som individ till att försäkra sig om att bästa möjliga tandvård ges – Detta tillsammans med ett särskilt intresse och kunskaper inom bettrehabilitering och estetiskt tandvård borgar för att patienter hos Dentiq får bästa möjliga tandvård som få kliniker kan mäta sig med.

Kvalité och noggrannhet är A och O för Maziar! Hans strävan är att du som patient ska känna dig trygg och nöjd efter varje besök!

Maziar Nekoui

Legitimerad tandläkare

Allt i allo

Vår klinik består av allmäntandläkare, tandhygienist och två specialist tandläkare inom kirurgi och protetik. Hos oss får du tillgång till avancerade behandlingar, i form av bland annat implantatkirurgi, total bett-rehabiliteringar. Vi har även lång erfarenhet inom estetisk tandvård. Vi utför givetvis även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist.

Kliniken är elegant och behaglig, utrustade med den senaste tandvårdstekniken. Målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan.