Om oss | Dentiq dental

Vi kan tänder. Dentiq är en modern tandvårdsklinik centralt belägen i Sundbyberg. Genom ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov i kombination med en inbjudande miljö skapar vi leenden för livet. Med den senaste teknologin och utbildningen håller vi oss i framkant, inte bara inom estetisk, utan även inom allmän tandvård.
Vi är Dentiq, och vi kan tänder.

Allt i allo

Vår klinik består av allmäntandläkare, tandhygienist och två specialist tandläkare inom kirurgi och protetik. Hos oss får du tillgång till avancerade behandlingar, i form av bland annat implantatkirurgi, total bett-rehabiliteringar. Vi har även lång erfarenhet inom estetisk tandvård. Vi utför givetvis även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist.

Kliniken är elegant och behaglig, utrustade med den senaste tandvårdstekniken. Målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan.

Maja MickovicLegitimerad tandläkare & klinikchef
Philip Bemerre Legitimerad tandläkare
Roy BarsoumLegitimerad tandläkare
Roy tog sin tandläkarexamen i Spanien 2017 och har sedan dess varit verksam som tandläkare på Folktandvården innan han 2020 joinade teamet på Dentiq.
Utöver allmän tandvård har Roy ett stort intresse för implantat och allmän kirurgi. Roy har dessutom gått flera kurser för att utöka sin kompetens.

Roys mål är att alltid prioritera patientens behov och förtroende. Med Roy kan ni kommunicera på Svenska, Engelska, Spanska samt Arabiska.

Benyamin AmiriLegitimerad tandhygienist
Gabriel AhoLegitimerad tandläkare
Anne RenlundTandsköterska
Med en tandsköterskeexamen från 1981 bidrar Anne med en enorm erfarenhet. Anne är fokuserad på att alltid ha patienten i centrum, och har en bred erdarenhet av att arbete med tandvårdsrädda patienter. Anne har tidigare arbetat både privat och hos Folktandvården på medicinsk tandvård samt olika specialistkliniker.
Dajana PanjikTandsköterska
Vladislava DjuricTandsköterska
Melissa StrömTandsköterska
Lidija StanisicReceptionist