ADRESS

Stationgatan 2
172 68 Sundbyberg

KONTAKT

info@dentiq.se
08 – 1284 40 44

ÖPPETTIDER

Mån-Tis:  08:00 – 17:00 

Ons:  10:00 – 19:00 

Tor:  08:00 – 17:00 

Fre:  09:00 – 16:00 

Lör   Enligt överenskommelse
Sön   Enligt överenskommelse

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar. Vår målsättning är att alltid svara inom ett par timmar.

AKUTTANDVÅRD

För dig som söker akut tandvård i Stockholmsområdet kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Det ska vara enkelt och bekvämt att gå till tandläkaren.

Boka tandläkartid

Ring eller mejla oss på info@dentiq.se. Vi svarar på frågor och bokar in dig på tiden du önskar. Om du behöver akuttandvård är det bäst att ringa oss direkt. Det går även bra att boka här.

Hitta till oss

Ankomst med tunnelbana
Gå av vid stationen och gå upp mot Sundbyberg Centrum. Gå vänster vid utgången och följ Stationsgatan. Efter ca. 120 m ligger kliniken på vänster sida – mittemot butikshuset ”Källan”.

Ankomst med pendeltåg
Gå av vid Solna Station och välj uppgången mot Järnvägsgatan) på andra sidan järnvägsspåren). Gå höger på Järnvägsgatan och tag andra gatan till höger. Du hittar kliniken mittemot butikshuset ”Källan”.

Med buss och bil kan du också nå vår tandläkarklinik enkelt. Ex. från Solna, Huvudsta och Hallonbergen – eller andra delar av Stockholm.

Räntefri delbetalning

Du kan delbetala din tandvård upp till 50 000:- räntefritt upp till 24 månader. Sedvanlig kreditprövning görs på plats. Det enda som tillkommer är en startavgift och månatlig aviavgift. Kontakta oss för mer information eller fråga oss när du kommer på ett besök. Delbetalningen sker i samarbete med Resurs bank. 

Bilder från Instagram

0

inlägg

0

följare

0

följer

Vi gillar Tempur. Du också? Välkommen in och luta dig tillbaka. 😴💆‍♀️
Välkommen till insidan. ✌️🦷
Nu har DU fått ett nytt bidrag från försäkringskassan. ✌️😊😍  Statistik från Försäkringskassan visar att över 50 % av befolkningen inte nyttjar sitt tandvårdsbidrag. Vi vill därför informera om hur bidragssystemet fungerar så att du inte går miste om det ekonomiska stöd som finns.  - Det allmänna tandvårdsbidraget, ATB, är ett bidrag från Försäkringskassan som du får för att underlätta dina tandvårdskostnader.  - Bidraget delas ut varje år den 1 juli från och med det år du fyller 24.  - Ett bidrag kan som längst sparas i två år innan det ersätts av ett nytt. Om du låter det gå fler än två år mellan besöken går du därför miste om ditt ena bidrag.  - Bidraget uppgår till maximalt 600 kronor eller 1 200 kronor beroende på din ålder. Är du 24-29 år eller 65 år och äldre är ditt tandvårdsstöd 600 kronor/år och är du 30-64 år ligger bidraget på 300 kronor/år.  - Du behöver inte ansöka om bidraget. Det delas ut automatiskt och det finns registrerat hos tandläkaren.  - Bidraget bestäms och regleras i regeringsbudgeten och är samma för alla tandvårdsgivare som är anslutna till Försäkringskassan.
Fantastisk utrustning, miljö och personal till rätt pris. Boka in din tid redan idag! www.dentiq.se 🤝
Troligtvis Sveriges snyggaste tandläkarklinik. Välkommen in! ⭐️🌳
Fredag. #friyay #dentiq
Snart förfaller tandvårdsbidraget du fick 2018. Besök oss senast 30 juni så går du inte miste om ditt bidrag! Boka tid online på www.dentiq.se #dentiq
Vi älskar våra patienter. ❤️ Tack för all kärlek! #dentiq
Jobbar du med tandvård?

Joina the team!

Vi letar alltid efter talanger till vårt team. Maila oss gärna på info@dentiq.se med ditt CV så hör vi av oss!