Privat tandläkare Sundbyberg

Dentiq Dental - din tandläkare i Sundbyberg

Vår klinik består av allmäntandläkare, tandhygienist och två specialist tandläkare inom kirurgi och protetik. Hos oss får du tillgång till avancerade behandlingar, i form av bland annat implantatkirurgi, total bett-rehabiliteringar. Vi har även lång erfarenhet inom estetisk tandvård. Vi utför givetvis även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist.

Kliniken är elegant och behaglig, utrustade med den senaste tandvårdstekniken. Målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan.


Dr Paulo Hanna

Paulo Hanna är legitimerad tandläkare sedan 2000. Han vidareutbildade sig inom kirurgi och blev år 2009 färdig specialist inom oral kirurgi. Paulo är en mycket omtyckt tandläkare som har lång erfarenhet av behandlingar av tandvårdsrädda patienter, implantatkirurgi och total bett-rehabiliteringar. Hans stort intressen inom yrket ligger mot estetisk och kosmetisk tandvård och att alltid vara i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material.

Sedan 2005 är Paulo aktive medlem I American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD). AACD är den organisation som beskriver, sätter norm och upprätthåller spetskompetens inom kosmetisk tandvård av högsta kvalitet. Han är också medlem i European Association for Osseointegration (EAO), Svenska Tandläkarförbundet och Sveriges Privattandläkarförening. År 2017 blev han co founder av Swedish Easthetic Academy.

Vad våra kunder tycker

  • ”Opererade ut min visdomtand på Dentiq Dental och det gick super bra! Många sömnlösa nätter i onödan”
  • ”Har alltid varit hjälpsamma och trevliga. Jag känner mig trygg i deras händer. Rekommenderas!”
  • ”Jag är patient hos Dentiq Dental och är supernöjd med bemötandet, den trevliga personalen och servicen. Jag har redan rekommenderat familj och flera vänner och alla är mycket nöjda!”


Varför ska du välja oss?

  • Vi strävar efter att tillhandahålla en kvalitativ vård med korta väntetider
  • För att du som patient ska känna dig trygg kommer du hos oss träffa samma tandläkare och tandhygienist under din behandlingsperiod
  • Utifrån dina behov och önskemål utformar vi en individuell terapiplan för att ge dig bästa möjliga tandvård.