Tandblekning: När du ser de där kliniskt vita leendena på film eller skimrar genom ditt sociala medieflöde, har du då tänkt att det borde vara något exklusivt för Hollywood-eliten? Tänk igen! Det strålande vita leendet kan vara ditt också, och Dentiq Dental är din biljett dit!

Historien om tandblekning

Även om tandblekning kan kännas som något mycket modernt, har människors önskan om ljusare och renare tänder faktiskt en ganska lång historia. Från naturliga metoder som använde olika råvaror för att putsa och polera, till dagens teknologiskt avancerade metoder, har människor alltid strävat efter det perfekta leendet.

Varför just Dentiq Dental?

  1. Säkerhet i fokus: På Dentiq Dental tar vi alltid din hälsa på största allvar. Därför använder vi endast de mest beprövade och säkra metoderna när det gäller tandblekning.
  2. Erfarenhet och expertis: Vårt team är inte bara passionerat kring tandvård, de är också ständigt uppdaterade med de allra senaste inom tandblekningsmetoderna.
  3. Resultat att lita på: Vi lovar inte bara stora saker – vi levererar dem. Oavsett om du söker en subtil förändring eller en mer påtaglig transformation, kan vi hjälpa dig att nå dit.

Hur går det till hos Dentiq Dental?

Allt börjar med en noggrann konsultation för att förstå dina behov och förväntningar. Efter att ha säkerställt att dina tänder mår bra, applicerar vi en skonsam men effektiv blekningslösning. Denna lösning verkar genom att försiktigt bryta ner fläckar och missfärgningar, vilket resulterar i ett ljusare och fräschare leende.

Skötselråd efter din tandblekning

För att dina nyligen blekta tänder ska behålla sin lyster så länge som möjligt, rekommenderar vi att du undviker födoämnen och drycker som lätt missfärgar tänderna. Regelbunden tandborstning, användning av tandtråd och regelbundna besök hos tandläkaren kommer också att hjälpa till.

Ta steget mot ditt drömleende idag!

Varför vänta? Livet är för kort för att inte le med självförtroende. Kontakta Dentiq Dental nu för att starta din resa mot ett strålande vackert leende.

Vill du boka en tid? Ring oss på 08 – 1284 40 44 eller klicka här för att boka direkt. Hos Dentiq Dental är ditt drömleende närmare än du tror.