Mitt i Sundbyberg finner man Dentiq Dental, en tandvårdsklinik vars vision och ambition formades av två framstående profiler inom tandvårdsbranschen: Noel Abdayem och Philip Bemerre.

Noel Abdayem

Noel är inte bara legitimerad tandläkare, utan även en erkänd entreprenör. Han står som grundare av The Humble Co. och har genom åren erhållit prestigefyllda utmärkelser som Årets nybyggare från H.M. Konung Carl XVI Gustaf, Årets unga företagare, EY Entrepreneur of the Year, och Prins Daniels entreprenörspris. Vid sidan om sina företagsframgångar har han, tillsammans med Darren Weiss, grundat den ideella organisationen Humble Smile Foundation.

Philip Bemerre

Med elva års erfarenhet som tandläkare står Philip Bemerre i frontlinjen för Dentiq Dental. Som klinikchef är hans passion att garantera toppkvalitet i vård för alla patienter, och han leder sitt team med både engagemang och expertis. Han prioriterar alltid patientens välbefinnande och strävar efter att göra varje besök minnesvärt.

Sveriges mest professionella tandvårdsklinik

Noel och Philip delar en gemensam passion: att göra Dentiq Dental till Sveriges mest professionella tandvårdsklinik. Men deras ambition sträcker sig ännu längre. För dem som kanske inte känner till det, driver dessa dedikerade herrar även Tandläkarhuset Spånga – en annan klinik som håller samma höga standard som Dentiq Dental. Tillsammans strävar de efter att sätta en ny standard för kvalitet och professionalism inom svensk tandvård.

Avslutning

Genom att kombinera Noels entreprenöriella insikter med Philips medicinska expertis, står de redo att forma framtidens tandvård i Sverige. Med Dentiq Dental och Tandläkarhuset Spånga som flaggskepp, har de satt en ny standard för vad vi kan förvänta oss av tandvård.

Välkommen att boka din tid och upplev den höga kvaliteten av vår vård. Vill du veta mer? Ring oss direkt 08 – 1284 40 44!