På Dentiq Dental i Sundbyberg har vi många skickliga medarbetare. En av dem är Philip Bemerre, vår tandläkare och klinikchef. Han har snabbt blivit en favorit bland våra patienter. Anne Renlund, vår kära tandsköterska, satte sig ner med Philip för en fika och en pratstund.


Anne: ”Philip, du har varit tandläkare i nästan ett decennium nu, och av det, två år i Finland. Vad tog dig dit?”

Philip: ”Nyfikenhet, skulle jag säga. Jag ville se hur tandvård skiljde sig i andra länder. Det var en lärorik tid, även om det var ganska kallt där!”

Anne: ”Haha, jag kan tänka mig! Men vad lockade dig sedan tillbaka till Sverige?”

Philip: ”Familj, vänner och, ja, värmen! Jag saknade Sverige. Men jag tar med mig all kunskap och erfarenhet jag fick i Finland.”

Anne: ”Här på Dentiq Dental, vad gör att du ser fram emot varje arbetsdag?”

Philip: ”Det är nog patienterna. Att se någon komma in orolig men gå ut med ett stort leende, det gör hela min dag. Och såklart, att jobba med er, ett sådant fantastiskt team.”

Anne: ”Aww, tack Philip! Men berätta, har du någonsin haft någon riktigt rolig incident här på kliniken?”

Philip: ”Åh, det finns många! En gång kom en liten flicka in med en teckning av mig. Jag hade stora kanintänder i teckningen. Vi skrattade så mycket!”

Anne: ”Det låter underbart! En sista fråga: Om någon är nervös inför ett besök, vad skulle du säga till dem?”

Philip: ”Jag skulle säga att vi är här för att hjälpa, inte för att skrämma. Vårt team är som en familj, och vi vill att du ska känna dig som hemma.”


Efter intervjun kan man inte annat än känna värmen och äktheten som Philip för med sig. Med sitt vänliga sätt och djupa kunskap, är det ingen överraskning att patienter verkligen uppskattar honom.

Är du redo för att träffa Sundbybergs mest hjärtliga tandläkare? Boka tid här eller ring oss på 08 – 1284 40 44 för att uppleva skillnaden själv. Med Philip och teamet på Dentiq Dental är ditt leende i goda händer!

 

Philip Bemerre