Jobbannons: Tandsköterka

Om kliniken
Dentiq Dental är centralt belägen i Sundbyberg med kort promenad till kollektivtrafiken. Vi har tre behandlingsrum där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor är tilltänkta att arbeta med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. Kliniken är elegant och behaglig, utrustade med den senaste tandvårdstekniken. Målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Vi erbjuder
dig ett omväxlande arbete på en klinik som har en bred odontologisk kompetens. Du som tandsköterska kommer få en bred plattform att utvecklas på och stimulerande arbetsuppgifter. Vi utför alla typer av behandlingar. I receptionen är det full fart och mycket ansvar ligger där. För oss är ett fint omhändertagande och bra service till våra patienter mycket viktigt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Du arbetar i behandlande team med en tandläkare, där en god kommunikation och ett gott samarbete är det viktigaste.

Vi söker dig
som är utbildad tandsköterska, och brinner för patientbemötandet och ett fint samarbete med tandläkaren. Du är engagerad i ditt arbete och har mycket god samarbetsförmåga. God odontologisk kvalitet och ett gott bemötande är viktiga egenskaper hos dig. Då det är en liten klinik finns det stora möjligheter att kunna utvecklas och utföra olika typer av arbetsuppgifter.

Du ska ha patienten i fokus och kunna vara en teamplayer med dina kollegor. Att du är positiv, engagerad och drivande är viktigt både för våra patienter och oss medarbetare. Att du bidrar och delar med dig av dina kunskaper är en självklarhet.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.
Dentiq Dental erbjuder sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Tjänsten
är en tillsvidareanställning på del-/heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) till info@dentiq.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Tandläkarundersökning