Tandläkare i
Sundbyberg

En ledande klinik inom specialisttandvård, estetisk tandvård & implantatkirurgi.

Boka tid online eller ring 08-1284 40 44

BOKA TID

På Dentiq Sundbyberg tror vi på fantastiska tandvårdsupplevelser där du som patient alltid står i centrum. Med modern teknik och gedigen kunskap ser vi till att Du alltid har tillgång till förstklassig vård. Varesig det gäller estetisk tandvård, implantatkirurgi, allmän- eller specialisttandvård.

Bilder från Instagram

Instagram

Dentiq @dentiq.se

0

inlägg

0

följare

0

följer


Se mer

Behöver du akut tandvård? Titta hit!👇

Om du söker akut tandvård i Stockholmsområdet kan vi hjälpa dig att råda bot på dina bekymmer. Ring till oss så ska vi göra allt vi kan för att boka in dig hos en av våra duktiga tandläkare.

☎️ 08–128 440 44

Det är viktigt att du uppsöker tandvård så snart som möjligt vid akuta besvär. Om du väntar, förvärras dina besvär vilket medför mer smärta och ett ofta dyrare tandläkarbesök. 

#tandläkare #tandvård #stockholm #dentiqdental
Röker du? Läs det här.

Det första tecknet på tandlossningssjukdom är ofta ett blödande tandkött. För dig som röker kan förloppet se annorlunda ut. Eftersom rökningen bidrar till sämre blodcirkulation kan ditt tandkött se friskt ut, vilket döljer en pågående sjukdomsprocess.

Om sjukdomen inte upptäcks i tid kan du ha utvecklat omfattande skador på benfästet som inte går att se med blotta ögat. 

Har du drabbats av tandlossning? Då är vår rekommendation att du slutar med din rökning. Om du inte slutar, blir det mycket svårare att behandla sjukdomen framgångsrikt.

#tandläkare #tandvård #stockholm #dentiqdental
"Jag har dålig andedräkt och behandlar det enligt era rekommendationer, men det försvinner inte. Vad ska jag göra?" 

Tandläkaren svarar!👇

Om du gjort enligt våra rekommendationer, men fortfarande upplever att du har dålig andedräkt ska du boka en tid hos vår tandhygienist för att undersöka vad dina besvär kan bero på. 

#tandläkare #tandvård #stockholm
Här kommer våra bästa tips för att motverka dålig andedräkt!

1. Drick mycket vatten under dagen. 
2. Skrapa tungan med tungskrapa.
3. Undvik & behandla muntorrhet. 
4. Använd fluorskölj dagligen.

Har du några frågor? Ställ dem i kommentarsfältet eller i ett direktmeddelande till oss så hjälper vi dig.

#tandläkare #tandvård #stockholm
På vår klinik hittar du allmäntandläkare, tandhygienist och specialisttandläkare inom kirurgi och protetik. Vi utför avancerade behandlingar och har lång erfarenhet av estetisk tandvård. Självklart utför vi även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist. 

Vi anpassar oss efter dina behov för att ge dig och dina tänder bästa möjliga behandling. 

Välkommen till DENTIQ!💛

#tandläkare #tandvård #stockholm
Vi på Dentiq Dental önskar dig en trevlig helg, när det blir dags! 

Kom ihåg att ta hand om dina tänder även på lördagar och söndagar!😇

#tandläkare #tandvård #stockholm

Toppmodern tandvård

På Dentiq Dental har vi en stor kunskap vad gäller tandvård för alla behov. Hos oss kan du boka tandläkartid för undersökning, lagning och tandrengöring hos tandhygienist. Vi utför rotfyllning, inlägg, porslinskronor, broar med mera. Allt efter dina behov! Vi önskar dig varmt välkommen till vår tandläkarmottagning i Sundbyberg, utanför Stockholm!


Läs mer

Tandimplantat

Tandimplantat är en stabil och långvarig lösning som ser ut och känns som en riktig tand.
Att ersätta förlorade tänder kan höja din självkänsla, hjälpa din munhälsa och förbättra din tuggförmåga.

Välkommen att boka tid för konsultation!


Läs mer

Specialisttandvård i Sundbyberg

Hos oss finns specialisttandläkare inom käkkirurgi, protetik och tandvårdsrädsla. De patienter som söker specialisttandvård har komplicerade eller särskilda vårdbehov, som kräver mer omfattande utredning, planering och kvalificerad behandling.


Läs mer

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård i Stockholmsområdet kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Vår klinik består av både specialist- och allmäntandläkare med fokus inom kirurgi och estetisk tandvård. Vi har en bred erfarenhet som sträcker sig från lagning till implantatbehandlingar. Med den senaste teknologin gar, i form av bland annat implantatkirurgi, total bett-rehabiliteringar. Vi har även lång erfarenhet inom estetisk tandvård. Vi utför givetvis även allmän tandvård, som för oss innebär det livslånga underhållet av dina tänder hos både tandläkare och tandhygienist.


BOKA TID

Sagt om oss

”Jag är patient hos Dentiq Dental och är supernöjd med bemötandet, den trevliga personalen och servicen.
Jag har redan rekommenderat familj och flera vänner och alla är mycket nöjda!”
”Har alltid varit hjälpsamma och trevliga.
Jag känner mig trygg i deras händer. Rekommenderas!”
”Opererade ut min visdomtand på Dentiq Dental och det gick super bra!
Många sömnlösa nätter i onödan”