Tandblekning i Sundbyberg / Solna

Vill du göra tandblekning? Är du trött på att inte kunna le ordentligt på grund av för gula tänder? Då är det en tandläkarklinik i Solna du ska rikta in dig på, en av de bästa inom området tandblekning!

Tandblekning är del av det som kallas estetisk tandvård. Det är en kategori som handlar om att göra estetiska åtgärder snarare än att fixa ett akut problem. Det kan handla om att ersätta skadade tänder eller korrigera stora mellanrum mellan tänderna.

Leendet är otroligt viktigt för människors utseende och ett vackert leende är för många väsentligt för självförtroende och självkänsla. Estetisk tandvård har dock i allra högsta grad ett funktionellt syfte och vad gäller leendet är det lika viktigt att det känns bra som att det är vackert. Att visa sitt bästa leende är en sak, men att vara bekväm och självsäker när man gör det är något helt annat.

En av grenarna som ingår i estetisk tandvård är tandblekning, något som många människor gör lite då och då. Att ha bruna eller missfärgade tänder är inte speciellt roligt, och inte heller speciellt ovanligt. Vanliga fenomen som rökning, kaffedrickning och snusande påverkar tänderna och utan estetisk tandvård kan det vara svårt att behålla den naturliga färgen. I och med utvecklingen har tandblekning också blivit mycket vanligt, och det finns ett antal olika sätt att göra det på.

Hitta hit

Stationsgatan 2,
172 68 Sundbyberg

Kontakta oss

Telefon: 0812844044
info@dentiq.se

Öppettider:

Måndag – Torsdag 8.30 – 17.30
Fredag 8.30 – 16.00
Lördag / Söndag stängt

Boka tandläkartid

Välkommen att kontakta oss för bokning av undersökning eller annan behandling.

Fyll i formuläret nedan för att boka tid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0812844044.


 

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård i Stockholmsområdet kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt  som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Tandblekning Sundbyberg Solna

Hitta till oss

Vår tandläkarmottagning ligger på Stationsgatan 2 i Sundbyberg (se karta nedanför).

Ankomst med tunnelbana:

Gå av vid stationen och gå upp mot Sundbyberg Centrum. Gå vänster vid utgången och följ Stationsgatan. Efter ca. 120 m ligger kliniken på vänster sida – mittemot butikshuset ”Källan”.

Ankomst med pendeltåg:

Gå av vid Solna Station och välj uppgången mot Järnvägsgatan) på andra sidan järnvägsspåren). Gå höger på Järnvägsgatan och tag andra gatan till höger. Du hittar kliniken mittemot butikshuset ”Källan”.

Med buss och bil kan du också nå vår tandläkarklinik enkelt. Ex. från Solna, Huvudsta och Hallonbergen – eller andra delar av Stockholm.

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt  som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Boka tandläkartid Stockholm

Välkommen att kontakta oss för bokning av undersökning eller annan behandling

Fyll i formuläret nedan för att boka tid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0812844044
Tandblekning när den är som bäst

Med Dentiq Dental kan tandblekning göras via ett antal olika behandlingar. Två av de vanligaste och mest populära behandlingarna är hemmablekning och kliniktandblekning, där själva proceduren görs på två timmar i vår praktik i Solna. Av erfarenhet kan vi med precisa mått säga vilken nyans du kan få med våra behandlingar.

Vi på Dentiq Dental har över 15 års erfarenhet inom estetisk tandvård och vi gör alla våra ingrepp i våra nya och fräscha lokaler. Så om det är tandblekning i Solna du vill åt så är Dentiq Dental det rätta valet!

Dentiq Dental – kort om oss:

  •      Solnas bästa tandläkare hittar du hos Dentiq Dental
  •      Både allmän tandvård och mer avancerade behandlingar som tandblekning och tandimplantat
  •      Central belägen klinik i Sundbyberg
  •      Elegant och behaglig klinik, med den senaste tandvårdstekniken
  •      Service och personligt bemötande

Ett besök hos Dentiq Dental innebär en behandling av förstklassiga tandläkare. På Dentiq Dental har vi inte bara kompetens inom allmäntandvård utan även specialistkunskaper som garanterat överträffar det mesta du varit med om tidigare.

Att gå till tandläkaren, oavsett om det är för en tandblekning i Solna eller ett implantat i Vasastan, kan innebära stresspåslag. Det är mycket vanligt att vara rädd för att gå till tandläkaren. Hos Dentiq Dental försöker vi bota denna rädsla både med förstklassiga behandlingar från skickliga tandläkare och med ett personligt bemötande så fort kunden öppnar dörren. En behaglig känsla är otroligt mycket värt när det gäller tandläkarbesök.

När det är dags för tandblekning hoppas vi att ni väljer Dentiq Dental. Vår erfarenhet, vår skicklighet och vårt bemötande gör oss till det självklara valet för tandblekning i Solna!