Privat tandläkare Sundbyberg

Hitta hit

Stationsgatan 2,
172 68 Sundbyberg

Kontakta oss

Telefon: 0812844044
info@dentiq.se

Öppettider:

Måndag – Torsdag 9.00-17-00
Fredag 9.00-16.00
Lördag / Söndag stängt

Boka tandläkartid

Välkommen att kontakta oss för bokning av undersökning eller annan behandling.

Fyll i formuläret nedan för att boka tid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0812844044.


 

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård i Stockholmsområdet kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt  som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Boka tandläkartid Stockholm

Hitta till oss

Vår tandläkarmottagning ligger på Stationsgatan 2 i Sundbyberg (se karta nedanför).

Ankomst med tunnelbana:

Gå av vid stationen och gå upp mot Sundbyberg Centrum. Gå vänster vid utgången och följ Stationsgatan. Efter ca. 120 m ligger kliniken på vänster sida – mittemot butikshuset ”Källan”.

Ankomst med pendeltåg:

Gå av vid Solna Station och välj uppgången mot Järnvägsgatan) på andra sidan järnvägsspåren). Gå höger på Järnvägsgatan och tag andra gatan till höger. Du hittar kliniken mittemot butikshuset ”Källan”.

Med buss och bil kan du också nå vår tandläkarklinik enkelt. Ex. från Solna, Huvudsta och Hallonbergen – eller andra delar av Stockholm.

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt  som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Boka tandläkartid Stockholm

Välkommen att kontakta oss för bokning av undersökning eller annan behandling

Fyll i formuläret nedan för att boka tid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0812844044