Akut tandvård i Solna / Sundbyberg

Att vakna upp mitt i natten med bultande smärta i tänderna är fruktansvärt. Kanske tar du några smärtstillande och kan somna om, men på morgonen är det lika illa. Känslan är utelämnande, inte minst för att man inte vet om det ska gå över eller om det ska fortsätta. Om smärtan är så stark att du inte vet vad du ska ta dig till är det troligtvis så att du behöver akuttandvård.

Lyckligtvis finns det en del tandläkarkliniker som kan hjälpa till och Dentiq Dental – en erfaren och pålitlig klinik som erbjuder akuttandvård i Solna – är det bästa valet du kan göra. Så när du känner dig hjälplös och osäker på vem du ska vända dig till, kom till Dentiq Dental så löser vi dina bekymmer.

Vi är en centralt belägen klinik i Sundbyberg som i över 15 år har tagit hand om tänder på alla sätt och vis. Vår omfattande erfarenhet inom tandhygien, estetisk tandvård, tandimplantat och akuttandvård gör oss till alla Solna-bors självklara val.

Hitta hit

Stationsgatan 2,
172 68 Sundbyberg

Kontakta oss

Telefon: 0812844044
info@dentiq.se

Öppettider:

Måndag – Torsdag 8.30 – 17.30
Fredag 8.30 – 16.00
Lördag / Söndag stängt

Boka tandläkartid

Välkommen att kontakta oss för bokning av undersökning eller annan behandling.

Fyll i formuläret nedan för att boka tid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0812844044.


 

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård i Stockholmsområdet kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt  som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Akut tandvård Solna / Sundbyberg

Hitta till oss

Vår tandläkarmottagning ligger på Stationsgatan 2 i Sundbyberg (se karta nedanför).

Ankomst med tunnelbana:

Gå av vid stationen och gå upp mot Sundbyberg Centrum. Gå vänster vid utgången och följ Stationsgatan. Efter ca. 120 m ligger kliniken på vänster sida – mittemot butikshuset ”Källan”.

Ankomst med pendeltåg:

Gå av vid Solna Station och välj uppgången mot Järnvägsgatan) på andra sidan järnvägsspåren). Gå höger på Järnvägsgatan och tag andra gatan till höger. Du hittar kliniken mittemot butikshuset ”Källan”.

Med buss och bil kan du också nå vår tandläkarklinik enkelt. Ex. från Solna, Huvudsta och Hallonbergen – eller andra delar av Stockholm.

Akuttandvård

För dig som söker akut tandvård kan vi snabbt och enkelt hjälpa dig att råda bot på olyckan eller de obehag du upplever. Kom ihåg att det är viktigt att du så snabbt  som möjligt uppsöker tandvård vid akuta besvär då till exempel tandvärk blir värre ju längre du går med problemen obehandlade. Kontakta oss direkt så ordnar vi en akuttid hos en av våra duktiga tandläkare.

Boka tandläkartid Stockholm

Välkommen att kontakta oss för bokning av undersökning eller annan behandling

Fyll i formuläret nedan för att boka tid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0812844044
Dentiq Dental – din akuttandvård i Solna / Sundbyberg

  •      Specialister inom tandvård i alla dess former
  •      Centralt belägen tandläkarklinik i Sundbyberg
  •      Vi hjälper dig med akut tandsmärta
  •      Vi hjälper dig med den senaste tandvårdstekniken
  •      Hos oss är det elegant och behagligt

Med smärtor i tänderna är det svårt att tänka klart och att veta var man ska vända sig och hur man egentligen ska bära sig åt är då ännu svårare. Därför är det skönt att veta var i Stockholmsområdet du ska åka när du behöver en akuttandvård.

På Dentiq Dental kan vi snabbt, enkelt och professionellt hjälpa dig med dina svåra bekymmer. Det är viktigt att komma ihåg att akuta tandproblem måste åtgärdas så snabbt som möjligt, annars finns det risk för att det blir värre och att tänderna skadas ytterligare i längden. Det är förstås svårt att i stunden av smärta vara resonlig men tumregeln är: ju tidigare du söker hjälp, desto tidigare blir du av med dina smärtor. Lita på dina instinkter och vänta inte, kontakta Dentiq Dental, din akuttandvård i Solna, så bokar vi in en akuttid hos en av våra specialister så snabbt det bara går.

Centralt och enkelt att hitta

För att ta sig till vår akuttandvård i centrala Sundbyberg kan du ta tunnelbana, pendeltåg eller buss. Att köra bil med svåra tandsmärtor är inte att rekommendera, men väljer du ändå det alternativet kan du nå vår tandläkarklinik enkelt från Solna, Huvudsta eller Hallonbergen. Det är inte komplicerat att söka hjälp hos oss, så våga höra av dig!

Hos oss på Dentiq Dental kan du förvänta dig ett personligt bemötande i en behaglig miljö. Våra lokaler är eleganta och fräscha och utrustade med den senaste tandvårdstekniken kan vi lösa alla de bekymmer du kan tänkas ha.

Hjälpen är ett samtal bort så tveka inte att höra av dig till oss på Dentiq Dental när du känner att du behöver akuttandvård. Vi hjälper dig bli av med dina bekymmer!